ABOUT ME

DSC00414_edited.jpg

wie ik ben?

That's a very good question.

Hey! Ik ben Paula en ik ben hier om jou te inspireren. Je te inspireren om te werken aan jezelf, voor jezelf. Omdat jij het beste van het beste verdient! 

Maar voordat ik ga preachen, zal ik eerst wat over mezelf vertellen. Ik woon in Amsterdam sinds 2021. Leuk weetje: ik heb in 4 weken een leuk appartementje gemanisfesteerd! Ik verbaas me er nog steeds over. Ik woon samen met le boyfriend en ben bijna 26 jaar oud. En ik ben die-hard fan van Beyoncé.

In de zomer van 2019 ben ik afgestudeert als Toegepast Psycholoog. Ik ben direct aan de slag gegaan in een totaal ander werkveld, maar kwam er al snel achter dat ik toch echt mijn eigen bedrijf wilde starten. And so the journey began..

Al sinds ik een klein meisje ben heb ik grootse dromen..

Waar ik vroeger de boerderij van mijn ouders wilde omtoveren naar een kinderboerderij en restaurant, heb ik deze ondernemersdromen nu omgezet naar mijn eigen bedrijf als toegepast psycholoog en coach. 

Hierin kan ik helemaal mezelf zijn en (net zo belangrijk) anderen helpen! Dit vind ik super bijzonder en is, al zeg ik het zelf, echt mijn super power. 

 


● Ik ben een positivo, bijna elke dag vrolijk en enthousiast. Vaak weet ik in elke situatie wel een oplossing te vinden, of er een les uit te halen. 
 


● Ik ben lief en een beetje eigenwijs en dit vind ik heel fijn (want ik ben hierdoor altijd lekker mezelf), maar soms is eigenwijsheid wel een echte uitdaging (zeker in combi met ex-perfectionisme).
 


● Ik kan heel hard werken en 100% gaan voor de dingen waar ik achter sta, en weet steeds beter hoe ik hiermee toch in balans blijf. 

waarom ik coach vanuit de elementen

Ik coachte al een langere tijd op een veel thema's en met een hele brede basis. Maar het voelde altijd alsof er nog een puzzelstukje miste.

 

Tot ik op een dag in het bos liep (waar ik vaak te vinden ben) en ik tot het inzicht kwam wat alles met elkaar in verbinding brengt, namelijk: de vier elementen.

De elementen passen heel erg bij mij en bij mijn coaching. Ik ben zelf geboren op een boerderij in een bos, en heb altijd veel connectie gevoeld met natuur en de aarde, het brengt me tot rust en veel ideeën worden hier geboren.

Ik zit vol passie en kracht als het gaat om mijn dromen werkelijkheid te maken. Mijn dromen hebben veel te maken met vrijheid en psychologie. Daarnaast ben ik een enorm gevoelsmens en kan ik mij ontzettend goed in de ander verplaatsen en dingen aanvoelen.

De combinatie van wie ik ben diep in mijn kern en waar ik mij het meest mee verbonden voel, plus iets wat ik goed kan (coachen), in combinatie met hoe ik jou het beste kan helpen, dat zijn de elementen.