top of page

PAULA HENDRIKSEN

your go-to spiritueel toegepast psycholoog, voor verdieping in jezelf en het vergroten van je bewustzijn in het hier en nu, door fantastische wordwide retreats & offline experiences.

Jij verlangt naar meer voldoening. 
Volledig genieten van je geliefden, aandacht voor jijzelf, een betere (mentale
gezondheid
& focus in je business.

And I'm happy to tell you, you've just found that here.

Jij bent een ondernemer die verlangt naar meer rust & tijd voor jezelf,

en je weet dat afstand nemen van alles kan zorgen voor nieuwe inspiratie en inzichten. Meer rust voor jezelf betekent o.a. een gezonder bedrijf.

Jouw thuis, jouw geliefden zijn ontzettend belangrijk voor je. Je voelt dat je met nog meer aandacht bij hen aanwezig wil zijn. Je wil volledig in het moment zijn, zonder oppoppende gedachten over je bedrijf.

Jij bent iemand die houdt van ontwikkelen op persoonlijk & spiritueel vlak. Je bent bereid jezelf eerlijk aan te kijken en je hebt behoefte aan het doorbreken van (onbewuste) stukken zelf-sabotage, zodat je je mentaal je nog krachtiger voelt.

Je bent op zoek naar een toegepast psycholoog (coach) voor persoonlijke 1:1 sessies, maar ook naar een community van gelijkgestemden.

Ook vind je het niet vervelend om 2x per jaar op een zonovergoten plek te verblijven met een fantastische groep ambitieuze  ondernemers voor een heerlijk 5-daags retreat vol persoonlijke doorbraken. ;-)

THIS IS YOUR WAKE-UP CALL

Het is tijd voor een belangrijk commitment aan jezelf.

Omdat je beseft dat het tijd is dat:

De prioriteit terug komt daar waar het hoort.

 

Dat ben jij, je geliefden en je business.

Alle onnodige buzz eromheen wil je elimineren.

Jouw bedrijf is je baby, en dat zal het altijd blijven, maar je voelt ook: dit is het moment om het anders te gaan doen en tijd te creëren voor ook alle andere dingen die er ook écht toe doen. 

Je wil niet op je sterfbed liggen en spijt hebben van alle mooie momenten die je hebt gemist. Omdat je er fysiek of met je aandacht niet bij was. 

Because in the end, the time spent with your loved ones is what truly matters.

Het moment is NU om die keuze te maken.

Het kan anders, het hoeft niet moeilijk te zijn.

Je geliefden, jouw gezondheid en de dierbare herinneringen die je gaat krijgen zijn het waard. 

 

Ik help je bij deze onbetaalbare transformatie.

IN YOUR ELEMENT

Het IN YOUR ELEMENT is een programma waarin jij in een jaar de

diepe persoonlijke transformaties gaat maken waar jij nu naar verlangt.

 

Het is een spirituele reis, maar ook eentje waarin je jezelf doorgrond

en waar een duurzame gedragsverandering plaatsvindt.

D
át is het voordeel van werken met een spiritueel toegepast psycholoog.
 
Je hoeft niet te kiezen tussen
energy, bewustwording
& healing 

of 

coaching, ontwikkeling & gedrag.
 
With me, you
'll get both.

JAAR PROGRAMMA

2X EEN BUITENLAND RETREAT

Op een prachtige & luxe locatie verblijven met een fantastische community. Samen verbinden en diepe transformaties op persoonlijk en spiritueel vlak. Door een langere tijd weg zijn van je dagelijkse routines ga je zien wat er speelt en waar het anders mag & kan.

Door nieuwe ervaringen op te doen ga je de meest bijzondere inzichten krijgen en hiermee een gedragsverandering in gang zetten.

5X EEN OFFLINE EXPERIENCE

Om even uit de bubbel van het dagelijks leven te stappen en te verbinden met jezelf (en elkaar) om te reflecteren en te ontspannen. Dit zijn unieke ervaringen per element. Elke experience staat in het teken van een ander waardevol thema, volledig gepersonaliseerd op jouw proces & dat van de community. En het is een goed excuus om meerdere keren per jaar heerlijk te eten en te genieten.

5X EEN ONLINE COACH SESSIE

Om de gedragsverandering verder te laten plaatsvinden gaan we onderzoeken welke patronen er zijn en deze doorbreken. We gaan voor een duurzame verandering en ik zorg dat jij dit zelf kunt (persoonlijk leiderschap). Deze sessies zijn gericht op het verdiepen van jouw persoonlijke groei. We onderzoeken je gedrag, gedachten en emoties. 

WEKELIJKS VOXER CHAT SUPPORT 

Omdat het zo ontzettend fijn is om een psycholoog in je broekzak te hebben voor support &  je altijd een stok achter de deur hebt voor commitment & accountability.

IN YOUR
ELEMENT

Als ik terugkijk, kan ik mezelf eerlijk gezegd niet herkennen.

Ik ben Toegepast Psycholoog en maak tijdens retreats, coachgesprekken en mijn werk gebruik van diverse wetenschappelijk bewezen coach- en gesprekstechnieken, meditatie en mindfulness.

 

Daarnaast ben ik spiritueel en werk ik graag met energie, omdat ook dit veel effect heeft op het creëren van een zo groot mogelijke transformatie voor jou. Zo kan ik Access Bars sessies geven, EFT toepassen in coach gesprekken en Reiki behandelingen geven.

ACCESS BARS

Access Bars is een zachte, hands-on  behandeling. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Tijdens een Access Bars sessie raak ik deze punten aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de verschillende levensgebieden los te laten.

EFT

EFT  is een afkorting van Emotional Freedom Techniques, en is een effectieve en krachtige ontspanningstechniek. EFT neemt emotionele blokkades weg om nieuwe, positievere gedachten en emoties te creëren. Met EFT bekrachtig je zelfvertrouwen en emotionele veerkracht en verwijder je je negatieve gevoelens en gedachten die je tegenhouden.

REIKI

Met Reiki neem je blokkades

uit het lichaam weg. Dit kunnen mentale of fysieke, 

energetische, emotionele en/of spirituele blokkades zijn. Na een behandeling stroomt de universele energie beter door je heen. Door verschillende

handopleggingen wordt de

helende werking van Reiki

geactiveerd.

THE ELEMENTS

Wanneer jij echt verbinding gaat maken met de elementen in jou, kom je op een diepere laag terecht. Een andere dimensie van jouw puurste potentie.

Je komt terecht bij jouw essentie.

Jij hebt alle elementen in je en ze betekenen allemaal iets anders voor je.

 

Zandsteen

EARTH

Volledig in je eigen kracht & vertrouwen staan.

Dark Waves

WATER

Diep vertrouwen in jouw  intuïtie en er naar luisteren.

brand

FIRE

Je purpose leven en creatiekracht aanwakkeren.

521928855-56a9e2925f9b58b7d0ffac0a.jpg

AIR

Verbinding met de levensenergie in jezelf en de denkgeest.

Vorming van de ster

ETHER

Een sterke verbinding tussen spirit en jouw soul.

bottom of page