top of page

IN YOUR ELEMENT

van opgeslokt in je bedrijf naar volledige aandacht bij je geliefden en focus in je bedrijf, zonder in te leveren op succes, door volledig in je element te zijn.

Je bent een succesvolle ondernemer

je omzetdoelen tik je met gemak aan, nieuwe klanten komen als een constante stroom bij je binnen en je dagen vullen zich met gemakt met klant gesprekken & taken. 

Maar je voelt ook diep van binnen: hoe lang is dit zo nog vol te houden? Je voelt je schuldig naar je geliefden want je bent niet vaak bij hen, en als je er bent niet met al je aandacht. 

Je business kan je volledig consumeren en als succesvolle ondernemer wil je naast dit zakelijke succes ook privé meer succes behalen. Zodat je overal voldoening uit haalt. 

Kom terug in je element

Zodat je de schuldgevoelens los kan laten die je nu ervaart over het niet aanwezig kunnen zijn bij geliefden, of er niet met aandacht bij bent die je wil

 

Zodat je van de drukte in je bedrijf, en de drukte in je hoofd, naar een overzichtelijke agenda gaat met daarin focus voor wat prioriteit heeft

 

Zodat jij volledig in je kracht staat en doet waar je hart van in vuur en vlam staat. Jij in je kracht staat zodat je laat gaan wat niet bij je past en je tot nu toe altijd in de weg stond. Jij in je element bent door te leven naar wat jouw purpose is. 

 

Zodat jij in harmonie leeft, in balans bent en rust ervaart op alle levensgebieden. Je business hoeft niet in te leveren als je een fijnere werk-privé balans creëert, het ondersteunt het alleen maar beter. 

 

Ik help je deze stappen te nemen door mijn unieke jaar programma IN YOUR ELEMENT

balance is not something you find, 
it's something you create.

IN YOUR ELEMENT
jaarprogramma

creëren we rust en grip op alle leefgebieden. Zodat jij in het hier en nu leert te zijn, aanwezig bent bij de kleine geluksmomenten in het leven, je maakt duurzame gedragsveranderingen doordat je inzicht hebt in jouw (onbewuste) zelfsabotage, creëert focus en flow in je bedrijf, het exclusieve jaar programma waarin jij terug komt in jouw element. 

Is een jaarprogramma waarin jij doormiddel van retreats, on- & offline coaching terug gaat naar jouw verlangens en je leven anders gaat inrichten. Het gaat van business tot prive. Van hard werken tot hard chillen. Van zaken doen tot mama zijn. 

Jouw tijd en geld is kostbaar en daarom zijn deze onderdelen essentieel voor jouw transformatie.  Geen uitgebreide werkboeken en rompslomp, maar met elkaar verbinden tot de kern komen en veranderen.

wat we gaan doen

buitenland retreats

2x een 5 daags buitenland retreat

 

gegarandeerd genieten, uitrusten & transformeren

Deze retreats geven jou de rust en ruimte om even los te komen van alles. Om vanaf een afstandje te kijken naar wat er gebeurt. Om vanuit een frisse blik nieuwe keuzes te maken. Om jezelf opnieuw te alignen met  wat je daadwerkelijk wil in je leven. 

offline & online coach sessies

8x een offline & online coach sessies

2x een healing sessie

In de coach sessies kijken we naar hoe het gaat met de wensen die je hebt. We werken aan gedragspatronen, mindset, emoties en zorgen dat hier een duurzame transformatie in wordt gemaakt. Ik ben er voor jou, je kunt hier je hart luchten en een eerlijke reflectie op jezelf doen. In de offline coach sessies gaat het om het genieten en mindful leren zijn. We hebben diepgaande gesprekken en verbinden op prachtige locaties.

Voxer chat support

Dagelijks Voxer chat support

Wanneer je bezig bent met het veranderen van gedrag is dit niet altijd makkelijk. Daarom is het fijn om altijd een toegepast psycholoog in je broekzak te hebben om daarin steun, tips en hulp te vinden. 

you being uncomfortable is a
sign you're ready for change.

Alexa Young, CA

“Testimonials provide a sense of what it's like to work with you or use your products. Change the text and add your own."

Hi, ik ben Paula.

Toegepast psycholoog & host van fantastische retreats

Ik combineer wetenschap en spiritualiteit. Door offline te verbinden met elkaar kan ik je met persoonlijke aandacht de persoonlijke groei laten door maken die jij zo verlangt. 

 

Door de juiste vragen te stellen, door een blik of je in je kracht te zetten. 

 

Ik zie mensen in hun puurheid. Zonder alle lagen die je er zelf omheen hebt gebouwd (onbewust). We gaan terug naar de kern, terug naar je element. 

 

Ik houd van onderzoeken, van uitproberen, van vragen stellen. Van trial and error. Doorzettingsvermogen en hard werken. Maar ook door te vertrouwen dat dit mijn pad is. Zo kom ik, jij, wij bij ons verlangen. 

 

Ik geloof dat door in je element te leven, je in contact staat met jezelf. Met je lichaam, je denkgeest en je ziel. Dat je op die manier helemaal in het nu kunt zijn en daardoor met volle aandacht in het moment bent. 

 

En hoe langer je wacht met in je element te komen, hoe langer je je afvraagt of dit wel de juiste manier is. Hoe groter je twijfel, hoe zwaarder het wordt. 

ik begeleid & coach jou naar

Kunt genieten van alle kostbare momenten met je geliefden en je hier vol aandacht bij bent

 

Full focus in en aan je bedrijf werkt, hier de liefde en tijd in stopt wat je graag doet als succesvol ondernemer

 

Zonder schuld gevoel ook aan je zelf werkt, me-time hebt en hierin kunt los laten wat anderen van je willen en verwachten. Wanneer jij goed voor jezelf zorgt kun je ook goed voor anderen zorgen

life does not get better by chance,
but by change.

FAQ

bottom of page