image00001.jpeg

fully explore yourself
always evolving
embracing the elements

Hi you! Mijn naam is Paula,

​En ik help jou, ambitieuze onderneemster, met gelukkiger in het leven te staan. Om meer in balans te zijn, door de juiste keuzes te maken. Dat betekent meer durven, beter voelen en je niet te laten beïnvloeden door anderen.

​Dit doen we door jou helemaal in je element te krijgen. 

Herken jij je hier in?

● Jij wil weer de controle terug over jouw leven. Want jij realiseert je maar al toe goed dat het leven kort is en je wil er iets van maken. Jij wil andere keuzes maken.

 

● Je wil genieten van alles wat er in jou (door jezelf gecreëerde) gave leven gebeurt. Echter zitten sommige gevoelens jou in de weg en lukt het je niet om altijd van al het moois te genieten. Dit mag je gaan helen.

● Je hebt al aardig wat bereikt, hier ben je ontzettend trots op, maar je wil meer! Jij kan zo ontzettend hard werken, dat je jezelf hierin voorbij kan schieten

en je soms ineens uitgeblust bent. 

● Jij gaat voor vrijheid, maar je leven is hier (nu) niet op ingericht. Je hebt al aardig wat uurtjes besteedt aan het vinden van de oplossing, maar tot nu toe lukt het niet om echt te veranderen. Hier wil je graag mee aan de slag!

En.. Herken je jezelf in een of meerdere punten? I got you girl!

 

Image by Jan Kopřiva

En wist je dat..

● Jij (en niemand anders) de unieke kracht heeft om te bereiken wat jij wil?
Of dit nu een gezonde lifestyle is, succes in jouw eigen bedrijf, meer zelf-liefde, of allemaal? Want ik geloof in een totaal plaatje. Jij hebt alle elementen in je.

Het veranderen van gedrag discipline vergt, maar dat je dit kunt leren? Het is dus niet iets wat je nu al 'goed' moet kunnen. We vinden samen de kracht in jou, we wakkeren je vuurtje aan zodat je die discipline gaat kunnen opbrengen.

Jij jezelf gaat verbazen over wat er allemaal mogelijk is, jij verstelt gaat staan van je eigen groei wanneer jij echt gaat geloven in jezelf. Every level has it's own devil. En bij elk level komen nieuwe belemmerende overtuigingen om de hoek kijken. Samen gaan we die tackelen. 
 

Je bij veel groei jezelf soms voorbij kunt lopen. Aandacht geven aan jezelf, trots zijn op jezelf, maar ook door bepaalde pijn heen gaan is nodig om dit nieuwe niveau waarop jij zit te kunnen dragen. 

Image by Sies Kranen
13.png

time for change

 invest in yourself

celebrate  growth

11.png
12.png

Hoe ik dit weet?

Ik ben het levende bewijs dat het mogelijk is. Want als ik het kan, dan kan jij het ook! Ik stond namelijk waar jij nu staat. Ik heb ook struggles gehad met deze thema's.

Er zijn veel ochtenden geweest waarin ik geen motivatie voelde en geen discipline had om te werken aan mijn persoonlijke doelen. Omdat ik niet wist hoe ik het anders kon doen, want ik was altijd druk.

Er miste een stukje zelf-liefde en mijn mindset was niet zo krachtig en positief
zoals het nu is. Ik zag toen niet hoe dingen uit balans waren. Ik zag niet hoe ik niet in line was met de elementen.

Maar vandaag sta ik hier als toegepast psycholoog en leef ik mijn leven zoals ik dat wil, en help ik jou het zelfde bereiken.

Samen brengen we jou weer in balans. Zodat jij helemaal vol passie aan de slag kunt, goede keuzes kan maken, gevoelens er kan laten zijn en helemaal

kunt zijn wie jij echt bent.