retreats & coaching

PAULA & THE ELEMENTS
PAULA & THE ELEMENTS

Mijn retreats en coaching zijn ontstaan vanuit de behoefte om vrouwen een ervaring te geven waarbij zij helemaal zichzelf mogen (leren) zijn. Ik vind het belangrijk dat je een verrijkende beleving hebt en transformatie mag doormaken.

Vanuit vertrouwen, verbinding en rust. 

 

 De retreats bevinden zich in een prachtige en groene omgeving, midden in een bos, zodat jij kunt genieten en ontspannen. Aan het einde van de dag, of de samenwerking, zal je een diepe verbinding met jezelf hebben & je bent helemaal terug in je eigen element.

Paula Hendriksen

work with me

one day retreat

fall in love with yourself

het one day retreat is een dag waarin een fijne groep vrouwen bijeen komt om samen (en individueel) aan de slag te gaan met zelfontwikkeling en te ontspannen. Relaxen, diepgang en verbinding met jezelf in combinatie alle elementen. Samen met elkaar en de elementen transformeren. Je bent van harte welkom!

coach traject

In line with the elements

het coach traject is een uniek samengesteld traject op jouw vragen en behoeften. Ik luister naar je verhaal en kijk welke elementen hierin uit balans zijn. In drie of zes maanden gaan we hier samen mee aan de slag. Persoonlijke ontwikkeling was nog nooit zo fijn en uniek! Benieuwd naar hoe dit er voor jou uitziet? Laten we kennis maken!

1-1 retreat

Deep dive in your element

een 1-1 retreat is een dag, dagdeel of serie van retreats waarin ik een gepersonaliseerd programma voor jou opstel. Samen kijken we naar je behoeften en maken we een deep dive in jouw elementen. Hierin staat ontspanning & ontwikkeling centraal. Er is veel mogelijk voor jou en ik ontdek het graag met je!

coach sessie

The element session

in een losse element sessie gaan we aan de slag met één vraag of thema. Voorafgaand aan de sessie stel ik je wat vragen, om zo echt tot de kern te komen en een inzicht, transformatie of doorbraak te realiseren in de sessie. We duiken helemaal in een element, dit geeft je echt inzicht! Klaar voor een doorbraak? Plan een sessie in!

878b419ef45e419bba087a2479c58e8a_edited_edited.jpg
coaching & one day retreat

Door nog in het 1-1 traject bezig te zijn, blijf ik bezig om mijn droomleven steeds meer realiteit te maken. Blijven reflecteren op mezelf en dingen doen die mij energie geven op dit moment. Balans, rust, groei en lieve mensen om me heen, zijn voor nu belangrijke dingen in mijn droomleven.

Marjorieke
Eigenaresse Blend of Beads (handgemaakte sieradenmerk)

what to expect

vertrouwen

Vertrouwen hebben in jezelf, geloven in jezelf. Vertrouwen in het proces en weten dat het goed komt, want als het dat nog niet is dan is dat niet de eindbestemming.

Jezelf ontdekken en leren luisteren naar en vertrouwen op je intuïtie. Weten wie je bent en zelfvertrouwen hebben. Alles zit al in jou, en dat mag je voelen. 

connectie

in verbinding staan met jezelf, tot jouw kern komen en zijn wie jij in essentie bent. In contact staan met je gevoel en emoties laten stromen. Scherp zijn op je gedachten en ego niet de leiding geven. Open staan voor je eigen gelaagdheid en jezelf toestaan om te zijn wie je bent, niet wie je denk te moeten zijn. 

rust

Rust is een cruciaal 

onderdeel van zelf-ontwikkeling en groei. Wanneer jij nieuwe inzichten krijgt, kennis op doet of transformaties doormaakt kost dit je energie. Je bent je aan het inspannen, en daarom is ontspanning des te belangrijker zodat alles kan indalen en integreren. Gun jezelf de ontspanning.

kind words

DM
DM
DM
DM
DM