top of page

retreats & coaching

PAULA & THE ELEMENTS
PAULA & THE ELEMENTS

Mijn retreats en coaching zijn ontstaan vanuit de behoefte om vrouwen een ervaring te geven waarbij zij alle elementen in zichzelf ervaren. Ik vind het belangrijk dat je een verrijkende beleving hebt en transformaties mag doormaken.

Vanuit vertrouwen, verbinding en rust. 

 

 De retreats bevinden zich in een prachtige en groene omgeving, midden in een bos, zodat jij kunt genieten en ontspannen. Aan het einde van de dag, of de samenwerking, zal je een diepe verbinding hebben met jezelf

& zijn alle elementen in jou in balans.

Paula Hendriksen

work with me

exclusive 1:1 retreat

Quantum leap with theElements

Deze dag staat helemaal in het teken van grote transformaties en een deep dive in jouw elementen. Samen gaan we in één dag helemaal tot de kern, zodat jij een quantum leap maakt. 

one day retreat

Deep dive in
the Elements

Het one day retreat is een dag waarin een fijne groep vrouwen bijeen komt, om samen (en individueel) aan de slag te gaan met zelfontwikkeling en ontspanning. Relaxen, diepgang en verbinding met jezelf in combinatie alle elementen. Samen met elkaar en de elementen transformeren. Een dag vol bijzondere inzichten.

1:1 retreat

In line with
the Elements

een 1:1 retreat is een serie van retreats waarin we één-op-één samenwerken. Ik maak een gepersonaliseerd programma voor jou aan de hand van jouw behoeften en wensen. In dit traject staat ontspanning & zelfontwikkeling centraal. Er is een oneindigheid aan mogelijkheden voor jou en ik ontdek deze graag met je! 

buitenland retreat

Transform with
the Elements

het buitenland retreat is een uniek samengesteld programma zodat jij in 5 dagen alle elementen in balans krijgt. Persoonlijke ontwikkeling was nog nooit zo bijzonder en transformerend. 

878b419ef45e419bba087a2479c58e8a_edited_edited.jpg
coaching & one day retreat

Door nog in het 1-1 traject bezig te zijn, blijf ik bezig om mijn droomleven steeds meer realiteit te maken. Blijven reflecteren op mezelf en dingen doen die mij energie geven op dit moment. Balans, rust, groei en lieve mensen om me heen, zijn voor nu belangrijke dingen in mijn droomleven.

Marjorieke
Eigenaresse Blend of Beads (handgemaakte sieradenmerk)

what to expect

vertrouwen

Vertrouwen hebben in jezelf, geloven in jezelf. Vertrouwen in het proces en weten dat het goed komt, want als het dat nog niet is dan is dat niet de eindbestemming.

Jezelf ontdekken en leren luisteren naar en vertrouwen op je intuïtie. Weten wie je bent en zelfvertrouwen hebben. Alles zit al in jou, en dat mag je voelen. 

connectie

in verbinding staan met jezelf, tot jouw kern komen en zijn wie jij in essentie bent. In contact staan met je gevoel en emoties laten stromen. Scherp zijn op je gedachten en ego niet de leiding geven. Open staan voor je eigen gelaagdheid en jezelf toestaan om te zijn wie je bent, niet wie je denk te moeten zijn. 

rust

Rust is een cruciaal 

onderdeel van zelf-ontwikkeling en groei. Wanneer jij nieuwe inzichten krijgt, kennis op doet of transformaties doormaakt kost dit je energie. Je bent je aan het inspannen, en daarom is ontspanning des te belangrijker zodat alles kan indalen en integreren. Gun jezelf de ontspanning.

kind words

DM
DM
DM
DM
DM
bottom of page