COACHING

Dit is het moment voor jou om voor jezelf te kiezen. Je werkt kei-hard, levert prachtige dingen af voor je klanten en je geeft altijd 100%. Maar het is kost je ook veel. Veel van jezelf. 
 

En dat kan anders! Je kunt én alles bereiken wat je wil, én

goed voor jezelf zorgen én in balans zijn.

Jij wil weer gelukkig zijn, kunnen genieten van die fijne momentjes met vriendinnen (en niet nog over werk nadenken), je wil weer rust ervaren in je (nu nog) erg drukke agenda. 

Benieuwd naar hoe jij dit kunt realiseren?

Plan een gratis element sessie in en ik laat je zien hoe!

coaching traject
with the elements

Het coaching traject is uniek voor jou ontwikkeld, naar jouw dromen, wensen en behoeften. Jij zit zit op het puntje van je stoel. Want jij bent altijd ready for action. Je doet op het moment van alles voor jezelf en je onderneming, je bent er voor al je vriendinnen en je agenda zit propvol met leuke events. En dat doe je met liefde, maar stiekem is het ook best veel. 

Daarom wil jij meer rust, iets meer in balans zijn en meer genieten van al het moois wat om je heen gebeurt. Zodat nóg gelukkiger bent!

Je durft veel. Jij bent niet bang, maar ondanks dat kies jij niet genoeg voor jezelf. Maar jij weet ook, als het zo door gaat is dat niet fijn en niet gezond voor jou.. Daarom wil je het anders doen, maar dit keer écht voor de lange termijn.

Jij wil werken aan jezelf, aan je mindset, zodat jij dit nieuwe level van ondernemen wat je hebt behaald kunt dragen. 

Image by Joshua Newton
 
 
water Schuim

one day element retreat

Jij bent een powervrouw. Jij hebt doelen en je weet wat je wil gaan doen. Maar je hoeft het niet alleen te doen!

Want samen kom je veel verder. Je groeit meer, je gaat sneller door bepaalde processen heen en je zult andere inzichten krijgen. Bij de one day retreat werken we samen aan diverse thema's. Denk hierbij aan gevoelens, belemmerende overtuigingen, gedragsverandering, doelen stellen met een plan de campagne, motivatie & discipline, excuses en zelf-sabotage. Dus lekker veel actie, uit je comfort zone komen en alles wat je in de weg staat in de prullenbak gooien. 

Ik ga je spiegelen in je gedrag, en ik laat blinde vlekken aan het licht komen. En vanuit daar kun je stappen gaan maken, stappen die je in je eentje misschien niet (of pas later) kan maken. Je werkt dus ECHT aan jezelf en jouw dromen! 

We spreken af op een fijne locatie en ik verzorg alles die dag. 

 

kind words

Blije Klant J

Juliana

Ik volgde Paula al een tijdje op Instagram en wat mij meteen opviel was dat zij echt een expert is in self-love, habits & routines.

Stiekem vroeg ik me af hoe ze dat deed. Dus regelmatig volgde ik haar tips. Ze toonde altijd oprechte interesse als we contact hadden. Ook tijdens de cursus was dit echt heel fijn, zo vroeg ze regelmatig hoe het met ging en stond ze er zelfs voor open om tussen door te bellen als ik ergens tegenaan liep. Ik liep heel erg vast betreft habits/routines, maar door de juiste mindset, kijk op mezelf en praktische tips uit de cursus heb ik behoorlijke stappen gezet.

Dankzij Paula voel ik veel meer rust en ik heb ook een positieve kijk op self-love!

Blije Klant D

Deena

Ik besloot mee te doen aan deze cursus, omdat ik een stok achter de deur nodig had om het daadwerkelijk anders te doen dan normaal. Mijn doel was bewust wording creeeren. En wat ik anders wilde, bekeek ik op dat moment en dat was ook prima.

Het eerste hoofdstuk is een goed begin en was fijn om mee te starten. Het samenwerken vond ik erg prettig, omdat ik me begrepen voelde. De gesprekken waren een goede stok achter de deur en het gaf mij inzicht in mijn voortgang.

Door je voortgang al aandacht te geven, groei je nog meer. Dankjewel Paula! Ik hoop dat je veel andere meiden met jouw cursus blij kan maken.

Blije Klant F

Fikile

Samenwerken met jou was zo fijn, de passie voor coaching was heel duidelijk, je hebt m'n verwachtingen overtroffen. Als ik terugkijk, kan ik mezelf eerlijk gezegd niet herkennen. Ik heb veel geleerd, en ook leren begrijpen hoe krachtig kennis voor mij is. Wat me meteen opviel was mijn houding, die veranderde meteen. Vroeger was ik bang om iets te zeggen en het was een groot probleem om op mijn eigen gedachten te vertrouwen. Het vertrouwen dat ik op dit moment heb, is iets wat ik dacht dat moeilijk te bereiken was voor mij. De sfeer van de coaching was erg chill en het was heel gemakkelijk om met je te praten. Ik ben je erg dankbaar Paula. Ga zo door.  Je hebt me enorm getransformeerd, woorden kunnen het niet volledig uitleggen. 

Image by Guillaume Galtier

let's be honest.. jij hebt al veel tijd gestopt in becoming the best version of yourself, maar je voelt 'm nog steeds niet helemaal. Wordt het niet eens tijd om écht in je element te komen?

lieve woorden in mijn dm's 

DM
DM
DM
DM
DM

"Elke keer wanneer ik de pagina van een zelf-hulp boek omsla zit ik vol ideeën en inspiratie. En ik pas wel wat dingen toe, maar echt doen en voelen zoals ik wil zijn is nog niet gelukt."

"Pfff, ik ben soms zo gefrustreerd over mezelf. Ik word zo moe van die zeur stem in mijn hoofd, er is altijd wel wat te klagen ook al doe ik nog zo'n mijn best."

"Mijn agenda zit zó vol, ook al wil ik een self-care momentje houden ik zou niet weten wanneer.."

Misschien vind je de stap naar coaching voor jezelf (in plaats van specifiek je business) spannend. Maar ik geloof erin dat wanneer jij goed voor jezelf zorgt, je nog beter voor je bedrijf kunt zorgen. Ik wil dat jij straalt en gelukkig bent, en niet in een burn-out terecht komt. 

Jij hebt grote dromen en jij gaat daar komen (dat weet ik zeker), helemaal gelukkig én in balans.

herken jij je hierin?

 

plan een gratis element sessie

vul je gegevens in en dan neem ik contact met je op!

Dank voor je berichtje!